Categorieën
Woordje van de voorzitter

Een nieuwe start.

Proficiat, als je dit kan lezen ben je aangeland op de nieuwe website van MASH.

Na heel wat voorbereidend overleg en heel veel werk van Johan, onze nieuwe webmaster, is het zo ver we zijn online met een heel nieuwe website.

Het resultaat van al dat harde werk mag er zijn, het is mooi geworden. Bij het surfen door de nieuwe site zal je merken dat alles in het nieuw is gezet. De layout is anders, we hebben er voor gezorgd dat het navigeren door de site gemakkelijker is geworden.

Er zijn andere rubrieken gekomen, enkele goede zaken hebben we, weliswaar in een nieuw kleedje, overgenomen van de oude website.

We hebben er ook voor gezorgd dat nu meer mensen artikeltjes, foto’s enz. kunnen posten zo dat onze webmaster alles niet alleen moet doen, het geheel wordt zo wat toegankelijker.

Uiteraard hopen we hierdoor wat meer leden te kunnen bewegen om bvb. beschrijvingen van bouwprojecten, trips naar andere clubs, modelvliegevenementen enzomeer te posten. Want geef toe, wat is er mooier dan je eigen werk zo te delen met de ganse modelbouwerswereld. Ook mooie foto’s over onze sport zijn natuurlijk welkom.

Heel binnenkort laten we via de website weten bij wie je terecht kan om je materiaal op de website
te krijgen.

Zo een site moet natuurlijk een levend iets zijn, we staan dan ook open voor suggesties en
opbouwende kritiek. Het komt er op neer dat de vorm en inhoud mee door ieder van jullie kan bepaald worden.
Wat we ook willen doen is via de kalender iedereen op de hoogte houden van clubactiviteiten, modelvliegevenementen, uitstappen naar airshows, modelbeurzen…….. Ik ben er van overtuigd dat we samen van onze nieuwe site iets mooi kunnen maken.

Nog een nieuwtje, vanaf heden is er voor de elektrovliegers de mogelijkheid hun accu’s te laden op
het veld. Daarvoor zijn er enkele stopcontacten op 230V geplaatst aan de zijkant van onze materiaalcontainer. Voorlopig voorzien we de elektrische stroom gratis. Er is wel een regel waar we niet van af kunnen wijken, er mag nooit in de kantine geladen worden!! Laden van accu’s kan alleen buiten!!

O ja, in de opwinding rond de nieuwe site zou ik het bijna vergeten, er is ook een nieuw jaar
begonnen. Langs deze weg wil ik dan ook iedereen nog eens, in naam van het ganse bestuur het allerbeste
wensen voor het nieuwe jaar, heel veel vliegplezier en zo weinig mogelijk crashes.

Uw voorzitter.