Fly-In 2016

Datum/Tijd:
Date(s) - 02/07/2016 - 03/07/2016
10:00 - 18:00

Locatie:
MASH VZW


M.A.S.H. Fly-In 2016

  • Spectaculair modelvlieg evenement met grote modellen – tot 800cc en 9m spanwijdte
  • Bezoekers bekijken de unieke modellen van dichtbij tijdens de “pitwalk”
  • Snoepdroppings voor de kleinsten
  • Gratis tombola – ballonvaart te winnen
  • Toegang volledig gratis

Naar goede traditie organiseert modelvliegclub M.A.S.H. uit Wiekevorst zijn jaarlijkse Fly-In tijdens het eerste weekend van juli. Dit betekent dat voor dit jaar de data zijn vastgelegd op zaterdag 2 en zondag 3 juli 2016.

Volg deze link om enkele sfeerbeelden van de 2015 editie te bekijken.

Nieuw voor deze editie is de mogelijkheid voor het publiek om de modellen van dichtbij te ontdekken. Hiervoor wordt de toegang tot de pits open gesteld tussen 12u00 en 12u30. Dit is een eenmalige gelegenheid voor elke bezoeker om vanaf de eerste rij alles te kunnen bewonderen en de bouwers/piloten van deze kunstwerken te ontmoeten. Enkele unieke foto’s van dichtbij zijn op dat moment uiteraard ook een must.

Tijdens het volledige weekend is er een doorlopend programma, zowel zaterdag als zondag gaan de vrije vluchten vanaf 10u00 van start. Dit betekent dat de aanwezige piloten om beurt hun toestellen voorvliegen, een ervaren commentator zorgt voor de nodige achtergrondinformatie. Alle facetten binnen de hobby komen aan bod: kunstvlucht, zweefvliegen, helikopter, tweedekker, driedekker,… tweemotor, driemotor,… kortom, voor elk wat wils.

Om de kleintjes te plezieren zijn er in de loop van het weekend ook verschillende snoepdroppings voorzien. Meerdere modellen worden met snoep geladen, vliegen een korte vlucht en naar grote vreugde van de kinderen wordt de snoep nadien voor hen op het vliegveld gedropt.

Voor deze editie van de Fly-In wordt ook een gratis tombola voorzien met enkele mooie prijzen, waaronder onder andere 2 gratis ballonvaarten.

Omdat we een zo ruim mogelijk publiek willen aanspreken en iedereen de gelegenheid willen geven te komen proeven van onze hobby is de toegang het volledige weekend gratis. Er is ruime parkeergelegenheid langs het terrein en dranken en snacks zijn aan democratische prijzen te verkrijgen.

Ook bij minder goed weer gaat het evenement gegarandeerd door.

Inschrijving & info voor deelnemende piloten