Winter BBQ 2016

Datum/Tijd:
Date(s) - 10/12/2016
18:30 - 23:59

Locatie:
MASH VZW


Hallo beste vrienden,

Het jaar loopt weeral bijna op zijn einde, dus is het weer tijd voor de winterbarbecue.

Als datum hebben we voor zaterdag 10 december gekozen, om 18u30 gaan we van start met een bubbeltje en een knabbeltje.

Het menu hebben we lichtjes aangepast en is als volgt: als voorgerecht hebben we voor een wintersoepje gekozen en voor het hoofdmenu liggen er dit jaar witte en zwarte pensen op de barbecue met een stukje brood en appelcompote.

Als we dat alles wat laten zakken hebben, gaan de welbekende ribbetjes klaar zijn met een bijhorend jagerssausje.

Het dessert gaat  Adriaan terug voor zijn rekening nemen en gaan we als verrassing houden.  Een tipje van de sluier is dat het om de vingers af te likken zal zijn

Wat we nog anders gaan doen dan de vorige jaren, is dat het nu een all-in formule zal zijn, dus dranken inbegrepen. Er gaan drie verschillende frisdranken (water,fanta en cola) en twee verschillende biertjes ( jupiler en duvel) voorzien worden, alsook een rood wijntje zal er ter beschikking staan.

Dit hebben we besloten omdat we niet weten wanneer we nu juist naar Le Bourget kunnen gaan en of die datum dan ook nog voor iedereen gaat uitkomen.

Al de mensen die dit jaar hebben geholpen tijdens de fly-in kunnen GRATIS deelnemen aan deze all-in barbecue. Voor de anderen gaan we 25€ per persoon aanrekenen en voor de kinderen zal dit 12€ per persoon zijn.

Deelnemen kan enkel door in te schrijven onder volgende link en dit  UITSLUITEND TOT ZATERDAG 3 DECEMBER.

https://goo.gl/forms/Lo6XBNJDF13MJS3p2

Met vriendelijke groeten,

Het feestcommité

Adriaan, Bruno, Dirk, Marc, Stefan en Kurt