Winter BBQ 2017

Datum/Tijd:
Date(s) - 16/12/2017
18:00 - 23:30

Locatie:
Zaaltje May


Hallo beste vrienden,

Het jaar loopt weer stilaan op zijn eind, dus is het weer tijd voor de winter BBQ Gerelateerde afbeelding

Deze zal dit jaar doorgaan op zaterdag 16 december in de feestzaal van de hoeve gelegen nabij ons vliegveld in de Wiekevorstsegoorweg 42.

Net zoals vorig jaar gaan we er terug een all- in formule van maken voor 25€ per persoon en voor de kinderen 12€.

We starten om 18u00 met een Afbeeldingsresultaat voor aperitief
        tekeningsapje en een knabbeltje,  gevolgd door een seizoenssoepje Gerelateerde afbeelding  met een winters karakter.

Op de barbecue gaan we daarna zwarte en witte pensen https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSkoTC9H_pkQUdP1RFelaKZTTYhMBW8gyBOSDreZ8opmVCPBivA leggen die we serveren met appelcompote en een stukje brood.

Tegen de tijd dat we al dit lekkers wat laten zakken hebben, gaan de ribbetjes alvast gaar zijn en staat de pot jagersaus al te sudderen,  gegarandeerd om uw duimen van af te likken.

Afbeeldingsresultaat voor duimen
        tekeningen

Voor wie daarna nog een plaatsje heeft, hebben we nog een dessertje Afbeeldingsresultaat voor dessert tekeningen voorzien met koffie.

De dranken (water , cola , fanta , jupiler , duvel , rode wijn , witte wijn en koffie) die in de all-in formule zitten gaan ter beschikking in de zaal staan.

Inschrijven kunnen jullie door jullie naam  en het aantal personen voor 9 december door te sturen via deze link : https://goo.gl/forms/9uRQ73jXA5rneUIS2

De mensen die zich afgelopen zomer hebben aangemeld op de takenlijst van de fly-in moeten zich ook inschrijven maar nemen gratis deel aan deze winterbarbecue.

De andere ingeschreven personen gaan we ter plaatse afrekenen .

Met vriendelijke groeten van het feestcomité,

Adriaan, Dirk, Marc, Stefan en Bruno