M.A.S.H. Fly-In 2019 Informatie piloten

Beste modelpiloten,

Naar jaarlijkse traditie kan u het eerste weekend van juli, namelijk zaterdag 6 en zondag 7 juli 2019 al in uw agenda noteren want dan organiseert Model Aero Sport Heist zijn jaarlijkse FLY–IN. Bij deze bent u van harte uitgenodigd voor dit opendeur weekend want samen met jullie willen we er zoals voorgaande jaren opnieuw een geslaagd succes van maken.

Tijdens het volledige weekend is er een doorlopend programma, zowel zaterdag als zondag zijn er vrije vluchten tussen 10u00 en 18u00. Tijdens beide dagen begeleidt een ervaren speaker de vluchten met de nodige commentaar.

Inschrijven kan on-line via een digitaal formulier (druk op onderstaande knop):
Inschrijvingsformulier

Alle toestellen zijn welkom, behalve jets wegens de strenge geluidsnormen die gelden op ons terrein (turboprop en heliturbine wel toegelaten). Alle modellen zijn welkom maar graag leggen we de nadruk op schaalmodellen, dus bij deze een warme oproep naar alle piloten die een schaalmodel hebben, om zich hiermee in te schrijven.

Alle piloten worden voor de aanwezige dagen enkele gratis consumpties aangeboden.

BBQ:
We stellen u eveneens voor deel te nemen aan onze BBQ op zaterdagavond 6 juli vanaf 19u00. Deelname bedraagt 20 euro per persoon en daarvoor bieden we u volgende aan: aperitief, 3 stukken vlees, uitgebreide saladbar en dessert. Kinderen kunnen deelnemen aan de verminderde prijs van 10 euro. Om een vlotte organisatie te waarborgen is inschrijven op voorhand noodzakelijk en is uw deelname aan de BBQ enkel bevestigd indien het correcte bedrag ten laatste op zondag 30 juni 2019 is overgeschreven op de rekening vermeld op het inschrijvingsformulier. Je kan hetzelfde inschrijvingsformulier gebruiken om zowel voor de BBQ als voor de Fly-In in te schrijven (zie bovenstaande knop).

Het vliegterrein (GPS coördinaten: N 51.09085 – O 4.80467 ):
Model Aero Club Heist is gebaseerd in Wiekevorst (Heist-op-den-Berg). Ons vliegterrein is gelegen langs de Wiekevorstse Goorweg 42 te Wiekevorst, waar we beschikken over een unieke graspiste van 150m lang en 50m breed. Omwille van de ruime lengte en ook het feit dat deze piste zeer goed aanvliegbaar is, kunnen ook zeer grote modelvliegtuigen perfect worden voorgevlogen tijdens de Fly-In.

Voor de piloten die wensen te overnachten zijn er 2 mogelijkheden. Er is een uitgebreide kampeergelegenheid beschikbaar met watervoorziening, elektriciteitsvoorziening en parking vlakbij het terrein.  Of er is op wandelafstand een kwalitatieve Bed & Breakfast met verzorgde kamers en democratische prijzen (60€ voor een kamer als koppel / 50€ voor een kamer single). Gelieve hiervoor rechstreeks uw reservatie te bevestigen (contactpersoon: Harry – 0497/40 14 38 – harrymrt@outlook.com).

Zondagochtend vanaf 8u30 is er ook een gratis ontbijt voorzien (spek met eieren).

 

Het feestcomité van MASH en de leden kijken er naar uit om van deze Fly-In een memorabel weekend te maken, samen met u. Met vriendelijke groeten, en tot op de FLY-IN!

Het MASH Feestcomité
(Extra inlichtingen via: bruno.vanderveken@telenet.be )