Categorieën
Woordje van de voorzitter

Zomerse gedachten

Als ik uit het raam van mijn kantoor naar buiten kijk zie ik niets anders dan dikke donkere wolken en de bomen die buigen onder de aanhoudende wind.
Maar toch zitten er in mijn hoofd zomerse gedachten.
Misschien zie je het nog niet aan het weer maar heel binnenkort op 21 juni om 07u04 begint officieel de zomer. Voor ons modelvliegers ongetwijfeld het meest geliefde seizoen.
De dagen zijn lang en de warme zomeravonden geven ons de gelegenheid om extra lang te vliegen of luilekker naast het veld te zitten kletsen.
De vliegtuigen die we tijdens de afgelopen winter maakten of… kochten zijn intussen ingevlogen en hopelijk zijn alle kinderziektes genezen zodat we er nu volop kunnen van genieten.
Het is nu ook het moment om eens achter ons te kijken naar de eerste helft van het jaar en naar de veranderingen die er waren.
Er zijn bij het begin van het jaar heel wat leden die er voor hebben gekozen om te stoppen met modelvliegen en om onze club te verlaten.
Gelukkig zijn er ook wel enkele nieuwe leden bijgekomen, ik wil hen hierbij graag welkom heten en hen een lang en plezierig lidmaatschap toewensen met heel veel bouw- en vlieggenot.
Eén van de leden die weggingen is Theo, onze webmaster.
Inderdaad, na vele jaren lidmaatschap en bijna even veel jaren webmaster heeft hij er voor gekozen ons te verlaten.
Langs deze weg wil ik Theo van harte bedanken voor de vele uren die hij achter zijn PC doorbracht om onze website te maken tot een van de mooiste websites in het wereldje van de modelvliegerij. Het zal voor Johan onze nieuwe webmaster voorwaar niet makkelijk zijn om Theo op te volgen maar we hebben er het volste vertrouwen in dat dit zal lukken.
De zomer is ook het seizoen waarin we ons open deur weekend organiseren en dit jaar wordt het weekend van 6 en 7 juli een bijzonder weekend.
Na enkele jaren “low profile” gewerkt te hebben gaan we, dank zij de inspanningen van ons heropgericht “feest comité”, weer een spetterende model airshow zien op zondagnamiddag.
Op zaterdag en zondagvoormiddag kan er vrij gevlogen worden en we rekenen er op dat heel veel van onze leden aanwezig zullen zijn om hun mooiste of lelijkste (het maakt niet uit) model voor te vliegen, succes is gegarandeerd.
Wie niet graag vliegt op die, wat drukkere, dagen kan zich zeker ook anders nuttig maken.
We hebben heel wat helpende handen nodig, klik op onze website zeker door naar de takenlijst en duidt aan wat jij wil doen. We hebben u nodig!
En vergeet op zaterdagavond ook zeker onze BBQ niet.
Heel binnenkort hebben we ook weer iets nieuws.
Op 23 juni gaat er een wedstrijd door in de nieuwe categorie F5J, dit belooft zeker ook spannend te worden en het kan geen kwaad om te komen supporteren. Het zal die dag mooi weer zijn belooft Frank Deboosere.;-)
En daarmee ben ik terug bij mijn zomerse gedachten.
Ik hoop dat ook jullie het zomergevoel te pakken hebben. Many happy landings
Uw voorzitter.